• Konst till humana priser
Snabb leverans / Säkra betalningar / Enkla returer

Om oss

Här kan du läsa en artikel om ossVi är två konstnärer som jobbar och lever ihop i ett litet rött torp med en hemlig trädgård i de norra delarna av landskapet Uppland. Vi har gjort en lång resa för att bli heltidskonstnärer men det var först den dagen vi träffades för första gången som bitarna föll på plats och vi förstod båda att nu var stunden kommen för att ta konsten på allvar. Det är ett livsval  till ett enklare levende rent materiellt sätt, men som istället ger tusenfalt tillbaka när det gäller livsglädje och själslig tillfredställelse. 

Vi andas och lever för konsten som för oss är mer än bara vackra bilder. Konsten är en förutsättning för demokrati och ett värdigt förhållningssätt oss människor emellan. Speciellt i svåra tider av oro är konsten viktig, för det är i konsten som vi människor kan få stöd för känslor som empati och förståelse för det okända.

Micke beskriver det så här: Att beskriva människors sociala utsatthet är grunden för allt mitt arbete som konstnär, Det formspråk jag eftersträvar utgår från sagor och sägner. Där kan utsattheten skildras på ett sätt som ger eftertanke och skapar tankar som är lättare att bearbeta och ta till sig än socialrealismens bitvis brutala verklighet. Därför finns både änglar, hundar och allsköns väsen i mina verk.

Här nedan ser du länkar till våra hemsidor.

https://www.gyoshbaka.com

https://www.ostergrenbild.com